npm install gives error



  • nilesh@nilesh:~/MagicMirror$ npm install

    electron@1.7.8 postinstall /home/nilesh/MagicMirror/node_modules/electron
    node install.js

    /home/nilesh/MagicMirror/node_modules/electron/install.js:48
    throw err
    ^

    Error: Failed to find Electron v1.7.8 for linux-x64 at https://github.com/electron/electron/releases/download/v1.7.8/electron-v1.7.8-linux-x64.zip
    at Request. (/home/nilesh/MagicMirror/node_modules/nugget/index.js:169:61)
    at emitOne (events.js:115:13)
    at Request.emit (events.js:210:7)
    at Request.onRequestResponse (/home/nilesh/MagicMirror/node_modules/request/request.js:1068:10)
    at emitOne (events.js:115:13)
    at ClientRequest.emit (events.js:210:7)
    at HTTPParser.parserOnIncomingClient [as onIncoming] (_http_client.js:565:21)
    at HTTPParser.parserOnHeadersComplete (_http_common.js:116:23)
    at TLSSocket.socketOnData (_http_client.js:454:20)
    at emitOne (events.js:115:13)
    npm WARN grunt-stylelint@0.9.0 requires a peer of stylelint@^8.0.0 but none was installed.
    npm WARN stylelint-config-recommended@1.0.0 requires a peer of stylelint@^8.0.0 but none was installed.
    npm WARN stylelint-config-standard@17.0.0 requires a peer of stylelint@^8.0.0 but none was installed.

    npm ERR! code ELIFECYCLE
    npm ERR! errno 1
    npm ERR! electron@1.7.8 postinstall: node install.js
    npm ERR! Exit status 1
    npm ERR!
    npm ERR! Failed at the electron@1.7.8 postinstall script.
    npm ERR! This is probably not a problem with npm. There is likely additional logging output above.

    npm ERR! A complete log of this run can be found in:
    npm ERR! /home/nilesh/.npm/_logs/2017-09-24T19_22_38_504Z-debug.log



  • This is due to the new release yesterday of Electron 1.7.8 but a build hasn’t been updated yet for linux-arm. In the meantime, just run the command sudo npm install -g electron@1.7.6 after the failure and then continue with the installation.



  • @kainoaseto said in npm install gives error:

    electron@1.7.6

    Thanks @kainoaseto .This solved my problem


Log in to reply
 

Looks like your connection to MagicMirror Forum was lost, please wait while we try to reconnect.