Mirror won't start - Command line error [Details inside]



  • Hello magic mirror forum

    Background info

    Please forgive me for asking very basic questions I am very new to the Raspberry Pi and Linux, I have been trying to read through doucmentation and various forums for the last hour and a half and can’t seem to get to the bottom of this issue so I was hoping someone might be kind enough to help me out.

    I have used the auto install method for the MagicMirror.

    curl -sL https://raw.githubusercontent.com/MichMich/MagicMirror/master/installers/raspberry.sh | bash
    

    I have then browsed through the files and changed the config file to

    config.js
    

    I used the windows browser rather than using the command line to change the file name (I’m not sure if this matters but thought I would mention it just in case.

    Problem

    When I type this in to the command line

    ~ $ cd MagicMirror/config
    

    I get the following message

    bash: /home/pi: Is a directory
    

    Can anyone tell me what is going on and how I fix it please?

    Thanks for your help :)



  • @1uke_

    Rather than

    ~ $ cd MagicMirror/config
    

    just type

    cd MagicMirror/config
    


  • Hi thanks for the reply,

    I actually see the glaringly obvious mistake I made.

    ~ $ was already at the command line and I was retyping it.

    Thanks for helping me with this @in_a_days.

    I am now having a new issue getting the MagicMirror to start. I wondered if you might look over the problem. You can read about it here


Log in to reply
 

Looks like your connection to MagicMirror Forum was lost, please wait while we try to reconnect.