Black screen remote Raspberry Pi B



  • Hi everyone!
    I’ve been trying to install MM on a Raspberry Pi Model B for a couple of days now and it seems like it’s finally working, but not fully.

    I don’t have the Raspi always connected to a monitor, but since I was going for the serveronly mode I’m working through SSH with Putty.

    The MM manual installation worked well, it finished without errors, all the other scripts (sideway display) work too.
    Now each time I start MM with \node serveronly\ I get this:

    Starting MagicMirror: v2.1.2
    Loading config ...
    Loading module helpers ...
    No helper found for module: alert.
    Initializing new module helper ...
    Module helper loaded: updatenotification
    No helper found for module: clock.
    Initializing new module helper ...
    Module helper loaded: calendar
    No helper found for module: compliments.
    No helper found for module: currentweather.
    No helper found for module: weatherforecast.
    Initializing new module helper ...
    Module helper loaded: newsfeed
    All module helpers loaded.
    Starting server on port 8080 ...
    Server started ...
    Connecting socket for: updatenotification
    Connecting socket for: calendar
    Starting node helper for: calendar
    Connecting socket for: newsfeed
    Starting module: newsfeed
    Sockets connected & modules started ...
    
    Ready to go! Please point your browser to: http://localhost:8080
    
    

    Which should mean that it’s up and running, right?

    So I head over to my browser but all I see is a black screen.

    I know that the Raspberry Model B is not supported, but I thought maybe someone, somewhere has an explanation or a way to fix it.


Log in to reply
 

Looks like your connection to MagicMirror Forum was lost, please wait while we try to reconnect.