MMM-Podcast: omxplayer still running. kill forced



  • Hello,
    This is my problem.

    0|mm | button pressed
    0|mm | undefined
    0|mm | omxplayer still running. kill forced

    The video is present as video.mp4 in the MMM-Podcast folder.
    omxplayer is installed.
    I run this command and the Video is shown in the middle of the screen ;-))

    pi@raspberrypi:~/MagicMirror/modules/MMM-Podcast $ omxplayer -p -o hdmi video.mp4

    but… no sound. ok, that’s another issue.

    By presssing the Button bo video is starting.

    Can somebody help with this?



  • Dit you get it work? What is the solution? I have the same Error?!

    @PtrBld ?



  • @lolobyte said in MMM-Podcast: omxplayer still running. kill forced:

    Hello,
    This is my problem.

    0|mm | button pressed
    0|mm | undefined
    0|mm | omxplayer still running. kill forced

    The video is present as video.mp4 in the MMM-Podcast folder.
    omxplayer is installed.
    I run this command and the Video is shown in the middle of the screen ;-))

    pi@raspberrypi:~/MagicMirror/modules/MMM-Podcast $ omxplayer -p -o hdmi video.mp4

    but… no sound. ok, that’s another issue.

    By presssing the Button bo video is starting.

    Can somebody help with this?

    I usually not using -p option for sound issue.

    omxplayer -o hdmi video.mp4
    


  • Wenn you use a usb-soundcard,
    you must take

    omxplayer -o alsa:hw:1,0 video.mp4

    But where can I it insert in the node_helper.js?



  • How can i integratet USB-Soundcard with omxplayer in javasript?
    omxplayer -0 alsa:hw:1,0 modules/MMM-Podcast/video.mp4 works in the terminal,
    but not omx.play(modules/MMM-Podcast/video.mp4,{audioOutput: alsa:hw:1,0}) in the javasript.

    thanks Blackmirror



  • push down.
    No one can help me?


Log in to reply
 

Looks like your connection to MagicMirror Forum was lost, please wait while we try to reconnect.