[MMM-iFrameReload]: iFrame won't load



  • I’m using https://github.com/TheBogueRat/MMM-iFrameReload to Display the “live feed” of my FOSCAM FI 9900P, which unfortunately doesn’t have an MJPEG-stream ready for MMM-IPCam (https://github.com/RedNax67/MMM-IPCam).

    my config.js:

    		{
    		module: 'iFrameReload',
    		position: 'top_left',	// This can be any of the regions.
    		config: {
    			// See 'Configuration options' for more information.
    				url: "http://192.168.xx.xx:88/cgi-bin/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture&usr=USER&pwd=PASS",
    				width: "640px", // Optional. Default: 100%
    				height: "360px", //Optional. Default: 100px
    				refreshInterval: 10  //Optional. Default: 3600 = 1 hour
    			}
    		},
    

    in the logfile, there’s only this:

    No helper found for module: iFrameReload.
    

    Do I miss something? there’s not even the slightest sign of an iFrame - even if I switched the URL to url: "https://www.google.de",

    Thanks!


  • Moderator

    Please change it to (look at the module name):

    {
    		module: 'MMM-iFrameReload',
    		position: 'top_left',	// This can be any of the regions.
    		config: {
    			// See 'Configuration options' for more information.
    				url: "http://192.168.xx.xx:88/cgi-bin/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture&usr=USER&pwd=PASS",
    				width: "640px", // Optional. Default: 100%
    				height: "360px", //Optional. Default: 100px
    				refreshInterval: 10  //Optional. Default: 3600 = 1 hour
    			}
    		},
    

    The readme of the module is wrong 🙂



  • @yawns said in [MMM-iFrameReload]: iFrame won’t load:

    The readme of the module is wrong

    that’s right!, but even after Setting the “MMM-” in front, it still doesn’t show. still the same entry in the log, but no iframe gets loaded.
    finally, after changing all " to ’ it worked:

    		{
    		module: 'MMM-iFrameReload',
    		position: 'top_left',	// This can be any of the regions.
    		config: {
    			// See 'Configuration options' for more information.
    				url: 'http://192.168.178.xx:xx/cgi-bin/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture&usr=USER&pwd=PASS',
    				width: '640px', // Optional. Default: 100%
    				height: '360px', //Optional. Default: 100px
    				refreshInterval: '10'  //Optional. Default: 3600 = 1 hour
    			}
    		},
    

    … only after 10 seconds there’s no reload sadly.


  • Moderator

    Try removing the ’ ’ from the refreshInterval. Plain numbers should not be written with ’ ’



  • @yawns
    did that already, even played around with the comma at the end…
    see: https://forum.magicmirror.builders/topic/2640/mmm-iframereload-iframe-won-t-refresh



  • I’m having the same issue. I tried all the fix actions described, but I still can’t get the frame to display:

    {
    module: ‘MMM-iFrameReload’,
    position: ‘upper_third’, // This can be any of the regions.
    config: {
    // See ‘Configuration options’ for more information.
    url: ‘http://www.google.com’,
    width: ‘100%’, // Optional. Default: 400px
    height: ‘300px’, // Optional. Default: 800px
    refreshInterval: 360 //Optional. Default: 3600 = 1 hour
    }
    },
    Any thoughts?



  • No, here is the same problem
    Does anybode has a module which shows a webpage and refreshes auto?

    @binderth said in [MMM-iFrameReload]: iFrame won’t load:

    @yawns
    did that already, even played around with the comma at the end…
    see: https://forum.magicmirror.builders/topic/2640/mmm-iframereload-iframe-won-t-refresh

    the Comma would not be the problem or? i also added the

    iframe.src =  this.config.url + '&' + new Date().getTime();
    

    but no refresh



  • Adding square brackets around the URL got mine to work. (After changing the title to MMM-iFrameReload) I don’t recall if it still threw the error about the helper module loading or not.
    change
    url: ‘www.example.com’,
    to
    url: [‘www.example.com’],


  • Module Developer

    @binderth said in [MMM-iFrameReload]: iFrame won’t load:

    No helper found for module: iFrameReload.

    That is no error, the module doesn’t has a node_helper class so this log just tells you it didn’t found one so it won’t load. Not sure about your other problem. It looks like a plain string object in the source code. I’ll try to reproduce it over the weekend, to see if I can get it to work.



  • Hello,

    Sorry for my english.
    I’m using MagicMirror with different module. here my configuration :
    {
    module: “MMM-pages”,
    disabled: false,
    config: {
    modules:
    [[ ‘MMM-WunderGround’ ],
    [ “calendar”, “calendar_monthly” ],
    [ “MMM-GoogleMapsTraffic” , “MMM-MyCommute” ],
    [ “MMM-iFrameReload” ]], // 3 webcam live on youtube
    excludes: [ “clock” , “newsfeed” , “MMM-page-indicator” ],
    rotationTime: 25000,
    }
    },
    but i have some problems after time because MagicMirror stop to refresh (stop to a page). Maybe cause i have 3 webcam video to see. i changed memory GPU to 16 to allowed more place to video. It’s better but same problems after time.
    So, i would like,with help, to see one video in page 4 (to reduce memory) and refresh iframe all 10 seconds. The module iFrame was better for my configuration but it doesn’t work.
    I’m noob and it’s my first investigation with raspberry pi3.
    Thanks for an idea to adapte my configuration or increase memory.
    (and sorry for english) 😉


 

286
Online

6.0k
Users

4.5k
Topics

37.1k
Posts