MagicMirror² v2.5.0 is available! For more information about this release, check out this topic.

Wunderlist, blank screen when Wunderlist module is added to config.js



  • Hey,

    I am having issues with the ‘MMM-Wunderlist’ and the enhanced version, when I add this in as a modules, then reboot the rpi. All I get is a blank screen? When I ssh in and then remove the module from the config.js, reboot then everything is back again. It does not seem to matter what I add the module config I get the same results.

    Thanks

    Nathan



  • Maybe you are missing a semicolon somewhere 🙂



  • @Kimzer Hmmmm, maybe. From the times I have missed/messed up config if normally comes up with something like …missing config.js



  • Post some of ur config.js so we can see if there is a problem.
    With the module causing problems in ofcorse.



  • @Kimzer Thanks for your quick replies. I deleted the Wunderlist and the enhanced Wunderlist folders/modules. Then created the Wunderlist folder again, then did npm install and this seems to have resolved the issue, must of been a problem with the Module.



  • Great, glad u got it working 😃



  • Hello,
    Same thing is happening to me, but just installed the enhanced folder.
    npm install is going bad :

    pi@mirror:~/MagicMirror/modules $ npm install
    npm WARN enoent ENOENT: no such file or directory, open '/home/pi/MagicMirror/modules/package.json'
    npm WARN enoent ENOENT: no such file or directory, open '/home/pi/MagicMirror/modules/node_modules/node_helper/package.json'
    npm WARN modules No description
    npm WARN modules No repository field.
    npm WARN modules No README data
    npm WARN modules No license field.
    

    Any idea?
    Did you just re install the standard folder instead of the enhanced one to solve your problem, please?

    Thank you for your help!
    Cedric



  • @ceddirr looks like you’re running npm install from the modules directory, you probably want to cd in to the wunderlist folder (which itself is in modules) then run the npm install



  • @randomnoise Thank you very much!
    I didn’t know that, but it makes sense!
    It is working now 🙂