After Update to 2.1.3 nothing works anymore



  • Hello guys, like i wrote, after update with

    git pull && npm install
    

    nothing works anymore. i will send you my log:

    0 info it worked if it ends with ok
    1 verbose cli [ '/usr/bin/node', '/usr/bin/npm', 'start' ]
    2 info using npm@3.10.10
    3 info using node@v6.11.4
    4 verbose run-script [ 'prestart', 'start', 'poststart' ]
    5 info lifecycle magicmirror@2.1.3~prestart: magicmirror@2.1.3
    6 silly lifecycle magicmirror@2.1.3~prestart: no script for prestart, continuing
    7 info lifecycle magicmirror@2.1.3~start: magicmirror@2.1.3
    8 verbose lifecycle magicmirror@2.1.3~start: unsafe-perm in lifecycle true
    9 verbose lifecycle magicmirror@2.1.3~start: PATH: /usr/lib/node_modules/npm/bin/node-gyp-bin:/home/pi/MagicMirror/node_modules/.bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/local/games:/usr/games
    10 verbose lifecycle magicmirror@2.1.3~start: CWD: /home/pi/MagicMirror
    11 silly lifecycle magicmirror@2.1.3~start: Args: [ '-c', 'sh run-start.sh' ]
    12 silly lifecycle magicmirror@2.1.3~start: Returned: code: 1  signal: null
    13 info lifecycle magicmirror@2.1.3~start: Failed to exec start script
    14 verbose stack Error: magicmirror@2.1.3 start: `sh run-start.sh`
    14 verbose stack Exit status 1
    14 verbose stack     at EventEmitter. (/usr/lib/node_modules/npm/lib/utils/lifecycle.js:255:16)
    14 verbose stack     at emitTwo (events.js:106:13)
    14 verbose stack     at EventEmitter.emit (events.js:191:7)
    14 verbose stack     at ChildProcess. (/usr/lib/node_modules/npm/lib/utils/spawn.js:40:14)
    14 verbose stack     at emitTwo (events.js:106:13)
    14 verbose stack     at ChildProcess.emit (events.js:191:7)
    14 verbose stack     at maybeClose (internal/child_process.js:920:16)
    14 verbose stack     at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:230:5)
    15 verbose pkgid magicmirror@2.1.3
    16 verbose cwd /home/pi/MagicMirror
    17 error Linux 4.9.35-v7+
    18 error argv "/usr/bin/node" "/usr/bin/npm" "start"
    19 error node v6.11.4
    20 error npm  v3.10.10
    21 error code ELIFECYCLE
    22 error magicmirror@2.1.3 start: `sh run-start.sh`
    22 error Exit status 1
    23 error Failed at the magicmirror@2.1.3 start script 'sh run-start.sh'.
    23 error Make sure you have the latest version of node.js and npm installed.
    23 error If you do, this is most likely a problem with the magicmirror package,
    23 error not with npm itself.
    23 error Tell the author that this fails on your system:
    23 error     sh run-start.sh
    23 error You can get information on how to open an issue for this project with:
    23 error     npm bugs magicmirror
    23 error Or if that isn't available, you can get their info via:
    23 error     npm owner ls magicmirror
    23 error There is likely additional logging output above.
    24 verbose exit [ 1, true ]
    
    

    can anybody help me please?

    greedings


  • Module Developer

    @fischi87 said in After Update to 2.1.3 nothing works anymore:

    can anybody help me please?

    You could try npm install in the MagicMirror directory. The upgrade may require some new dependencies.



  • sorry i wroted it wrong i meaned

    npm install
    

    i tried it again but nothing still works.

    when i stop pm2 and start with

    DISPLAY=:0 npm start
    

    i get no error but i can not load the page on the port.

    what happened after the update of 2.1.3?


  • Module Developer

    @fischi87 said in After Update to 2.1.3 nothing works anymore:

    when i stop pm2 and start with
    DISPLAY=:0 npm start

    i get no error but i can not load the page on the port.

    Wait, are you running node server only? You didn’t mention that.

    what happened after the update of 2.1.3?

    I don’t know. I just work here. :^)



  • What do u mean?

    I Start my mirror with pm2 automatic.

    Befor Update everything works will. I just did

    git pull && npm install
    

  • Module Developer

    @fischi87 said in After Update to 2.1.3 nothing works anymore:

    i get no error but i can not load the page on the port.

    I’m not sure what you’re asking. Are you trying to view/administer the mirror remotely and you are being refused access?

    Or are you connected directly to the Pi and nothing is loading?



  • Good Morning,

    I Start my pi and normaly i can Go to the local page with ip:8090 but this page dosend work. When i do

    pm stop all
    

    And Start the mirror with

    DISPLAY:=0 npm start 
    

    Then it Starts the run Script and load every modules i have but it dosent load the page at ip:8090, i get no awnser.



  • Have you added the following line to your config?

    var config = {
            port: 8080,
            address: "0.0.0.0",
    

    (the last one)
    With newer versions, you apparently need this line for being able to connect to the server side of the mirror.
    Has been discussed here in some thread.
    This solved the same problem for me.



  • Yes this is the Solution, thanks a lot. I read it also in a other topic.

    Thanks


Log in to reply
 

Looks like your connection to MagicMirror Forum was lost, please wait while we try to reconnect.